Meet  the  team

Maaike%20001_edited.jpg

Maaike

Yoga is de rode draad in mijn leven.

 

Op het moment dat ik in een burn-out terecht kwam, want ja ook ik was ver verwijderd van mezelf, heeft yoga mij enorm geholpen om hier uit te komen.

Dit was het moment waarop ik ontdekte wat mijn missie was. ‘Andere vrouwen helpen met het creëren van een licht en krachtig leven door middel van de waardevolle tools die yoga bezit.’ Niks stoffig of zweverig, maar heerlijk down-to-earth en toegankelijk. Daar sta ik voor.

Zelf beoefen ik Ashtanga Vinyasa Yoga en sta ik 6 keer per week op de mat.

 

It’s like magic!

Femke.jpg

Femke

Mijn naam is Fem, 38 jaar en moeder van 2 boys.
I love doTERRA en kan niet

zonder koffie.

Yoga heeft mijn leven veranderd toen ik 2006 chronisch ziek werd. Voor mij was Yoga op dat moment durven loslaten en goed leren adem halen.

Mooie opleidingen en (jaarlijkse) bijscholingen geven mij inspiratie. En die pas ik dan weer toe in mijn lessen. De basis houdingen zorgen voor structuur maar met een beetje gekkigheid van Fem is elke les toch weer anders. Mijn lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Er is maar een ding belangrijk op het moment dat jij op die mat gaat staan: 

 

Just be you.

profiefoto%20upside1%20(2)_edited.jpg

Anne

Al meer dan 30 jaar doe ik aan yoga, maar toen ik enkele jaren geleden yin yoga ontdekte voelde dat als thuiskomen bij mijzelf!
Voor mij is yin yoga steeds weer de reis naar binnen maken en verzachten in zowel lichaam als geest. Daardoor wordt mijn lichaam soepeler en gezonder en vind ik rust en stilte vinden in mijzelf.
Omdat ik denk dat we daar in deze tijd allemaal enorme behoefte aan hebben ben ik begonnen met het volgen van diverse opleidingen, zoals restorative yoga, iRest yoga nidra, mindfulness en natuurlijk de yin yoga!
In mijn lessen nodig ik je uit om de weg naar binnen te gaan en verbinding te maken met jezelf! We doen dit door aandacht te geven aan de  ademhaling en diepe ontspanning te brengen in lichaam en geest. 

The only way out is in! 

WhatsApp Image 2020-11-16 at 13.35.33.jp

Eva

Mijn yogareis startte ooit met zwangerschapsyoga. Ik voelde diep contact met m’n lijf en mijn kindje en wist: dit is thuiskomen. Ik heb mijn yoga-opleidingen gevolgd bij Saswitha te Bilthoven en Akhilesh Bodhi in India.

 

Adem, souplesse, ruimte en rust.

Je adem bepaalt de kwaliteit van je leven en dit vind je in de lessen terug. Ruimte voor je adem geeft diepe rust en een soepel lichaam geeft je een flexibele geest. Hierdoor kun je beter dealen met de uitdagingen van je leven.

Tevens ben ik Life-coach, een gouden combi want beide zijn gericht op kwaliteit van je leven. Ik hoor regelmatig van leerlingen dat ze in het dagelijks leven de lessen kunnen toepassen en dat is het grootste cadeau van lesgeven.

Michaela Kress.jpeg

Michaela

20 jaar lang kon ik in een drukke Manager baan alleen in balans blijven door regelmatig yoga te doen, te mediteren en (met mijn paard) in de natuur te zijn. Zo kwam ik best wat verschillende Yoga stijlen tegen, heel actieve (Yang) Yoga richtingen en meer naar binnen gerichte, rustige Yoga richtingen zoals Yin Yoga. In 2015 was ik zo gefascineerd door Yin Yoga en dat het met zo weinig inspanning zo veel impact heeft op je lichaam en je geest dat ik een opleiding volgde. 

Mijn wens is om mensen tijdens een les ontspanning, rust en en innerlijke harmonie te laten ervaren.

Hierbij past in mijn ogen perfect het afsluiten met mijn Alchemy Crystal Singing Bowls. De pure klanken van deze kostbaren klankschalen brengen ons na de practice nog sneller en dieper in een heilzame eindontspanning.